TarjaVanhamaa Meri-Lapin Tarja, koko Lapin puolesta

Imastomuutoshysteria

Ilmastonmuutoksesta keskusteleminen on muuttunut hysteriaksi. Yksi promille maapallon väestöstä ei voi pelastaa maapalloa ilmaston lämpenemiseltä.

Suomi on yksi kierrätyksen ja puhtaan energiankäytön kärkimaita. Se, mihin me voimme ja mihin meidän tulee keskittyä, on tietotaidon ja koulutuksen vieminen ja markkinoiminen globaalisti. Meillä on merkittävää tuotekehitystä, johon meidän tulee jatkossakin keskittyä. Olemmehan mm. kehittäneet biohajoavan muovin. Lisäksi uutena keksintönä ja tuotteena on Kotkamills:in kehittämä kuppikartonki, joka korvaa muovisen kertakäyttöisen kahvikupin. Tämän kupin voi kierrättää tavallisen keräyspaperin joukossa käytön jälkeen. Helmikuussa 2019 tuote valittiin voittajien joukkoon ympäristöystävällisten vaihtoehtoja pakkauksille etsivässä kilpailuissa. Kilpailun perustajat on mm McDonald’s ja Starbucks.

Me emme voi hyväksyä veronkorotuksia, joilla ”pelastetaan” maapallo. Nämä ja vastaavanlaiset toimenpiteet, kuten esimerkiksi sähköautojen liian pikainen käyttöönotto, tukahduttavat meidät ja meidän elinkeinon ja siihen olisimme itse syyllisiä. Meidän tulee huomioida realiteetit ja tehdä vastuulliset päätökset sen mukaisesti.

Meidän täytyy todellakin muistaa ja ymmärtää, että me elämme viennillä ja työllä.

 

Eduskuntavaaliehdokas

DI tuotannon kehittämisen päällikkö

Tarja Vanhamaa

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat